Är du bakfull? – De 7 BÄSTA tipsen när du är bakis

fånga-dagen

Att vara bakfull hör till ditt festande oavsett om du vill det eller ej. Vi leverar nu några bra tips mot bakfyllan som får dig att må åtminstone lite bättre.

bakis-meme-bakfull

Bakis eller Resorb

Effektivast är om du dricker någon form av vätskeersättning precis innan du går lägger dig. Har du glömt detta, eller inte har några hemma så är du så kallat “fucked” dagen efter. Många anser dock att det räcker att dricka rikligt med vatten innan du går och lägger dig.

c-vitamin

Fyll på med C-vitamin

Det kan vara viktigt att fylla på med C-Vitamin då de hjälper kroppens immunförsvar, bra för din lever och hjälper kroppen att återhämta sig snabbast. Tips är att dricka juice, äta apelsiner, eller andra citrusfrukter.

mjölk-bakfylla

Drick mjölk

Att dricka mjölk eller äta mejeriprodukter ska ha bra inverkan på din bakfylla. Dessa produkter suger nämligen åt sig alkoholen i kroppen och illamåendet kan upphöra. Sedan fyller mjölken även på med kalcium och andra nyttigheter. Och kom igen, har du någonsin sett en bakfull ko?

sex-meme

Ha sex!

Många anser att sex kan ha en bra effekt mot bakfyllan. En del påstår även att de är som kåtast under denna tiden.

iprenmannen-meme

Inga huvudvärkstabletter

Det är viktigt att inte ta någon slags imbruprofen (Ipren, Alvedon eller Ibumentin). I samband med att dessa får möjlig kontakt med alkohol så kan dessa få annan effekt och förstöra kroppen mer än den hjälper till. Var försiktig med dessa när du är bakis.

gym-bakfylla

Motionera lagom!

Att stenhårt träna när du är bakfull bryter ner kroppen väldigt mycket & du blir inte starkare på något sätt. Bra är det däremot med en promenad, kortare springrunda eller mycket lugn träning som brudarna illustrerar här ovan.

Mitt personliga bakistips

Enligt mig själv det bästa tipset mot bakfylla. Kombinera detta med juice och en riktigt bra film är oslagbart. Ta en titt på bilden nedan och ring närmaste turk!
kebab-pizza-turkisk-svensk